Binnen mijn acupunctuur praktijk streef ik naar een zo optimaal mogelijke persoonlijke aanpak, waarbinnen u centraal staat.

Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) is een van de oudste ter wereld. Al duizenden jaren worden verschillende gezondheidsproblemen met TCG behandeld. Acupunctuur is een van de bekendste technieken. Acupunctuur kan o.a. helpen bij; vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, allergieën, pijnklachten, rug- en knieklachten, stress, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen.

Wat mij altijd heeft gefascineerd binnen de TCG is dat de mens als een geheel wordt bekeken en benaderd. De ziekte staat niet centraal, maar het welbevinden van ons als persoon. Ik behandel daarom ook geen ziektes maar mensen. Ik wil graag in samenwerking met u, op zoek naar oplossingen voor uw klachten.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Het kan zijn dat de consulten vergoed worden door uw zorgverzekering, dat ligt aan de soort verzekering die u heeft. U kunt hier meer informatie over vinden in uw zorgpolis.

Sinds begin jaren 90 ben ik bezig met het bestuderen van de Chinese Geneeswijze, vanaf 1992 heb ik mijn eigen T’ai Chi Ch’uan en Qi Gong school, dit zijn bewegingsleren die hun grondslag vinden in de Chinese Geneeswijze en krijgskunst. Sinds 2012 verdiep ik mij in de acupunctuur.

Een ieder die wil werken aan zijn/haar gezondheid is welkom om vrijblijvend contact met mij op te nemen om te zien of ik iets voor u kan betekenen.

Contactgegevens

www.remcogoudswaard.nl
acupunctuur@remcogoudswaard.nl
06-41370232

Locatie EMMA:
1e verdieping, groene route

Openingstijden

Ik werk op afspraak en dat is mogelijk op de volgende tijden:
Maandag: 13.00 – 16.00 uur
Dinsdag: 8.00 – 16.00 uur
Woensdag: 15.00 – 20.00 uur
Donderdag: 13.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 13.30 – 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Remco Goudswaard - EMMA Tilburg Reeshof

Remco Goudswaard