Coaching voor vrouwen die voluit willen leven

Ik ben Eefje Aerts, coach, getrouwd en moeder van 2 jongens. Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat vrouwen zoals jij meer vanuit hun intuïtie gaan leven, zodat je meer rust, energie en zelfvertrouwen krijgt en meer kunt genieten van het leven.

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande zaken?

    • Je hebt het gevoel heel veel te moeten en hebt het voor je gevoel altijd (te) druk.
    • Je bent veel bezig met wat anderen van je denken of verwachten.
    • Je twijfelt vaak aan jezelf.
    • Je bent vaak moe.
    • Je hoofd zit continu vol met allerlei gedachten en je verlangt naar meer rust.

Ik herken ze ook.
Jarenlang leefde ik zelf vrijwel volledig vanuit mijn hoofd en ik liet mezelf leiden door al mijn gedachten en verwachtingen van mezelf en die van anderen. Hierdoor was ik vaak moe en mijn hoofd zat altijd vol. Nadat mijn lichaam me heel duidelijk aan gaf dat ik het anders moest doen, ben ik steeds meer gaan luisteren naar mijn intuïtie. Omdat ik merkte dat mijn intuïtie mij telkens liet zien wat de juiste stap was voor mij op dat moment. Hierdoor kreeg ik steeds meer rust, energie en zelfvertrouwen. De weg hiernaartoe heeft me enorm veel kennis en inzichten opgeleverd (mede door diverse opleidingen op het gebied van intuïtie en coaching) en deze wil ik heel graag met jou delen, omdat ik jou ook meer rust, energie en zelfvertrouwen gun.

Leren luisteren naar je intuïtie en vanuit daar stappen zetten in je leven:
In onze westerse maatschappij zijn we gewend vrijwel alles vanuit ons hoofd te beredeneren. Echter wanneer je alles vanuit je hoofd beredeneert kost dit je veel energie en het zorgt vaak voor een vol hoofd. Vaak zorgt het ook voor onzekerheid, omdat je veel bezig bent met wat anderen van je denken en verwachten. Wanneer je (weer) leert luisteren naar je intuïtie kom je steeds dichter bij de persoon die je in de kern bent, zoals je ter wereld bent gekomen. En kun je vanuit daar stappen gaan zetten in de juiste richting. Ons intuïtie geeft namelijk altijd aan wat we op een bepaald moment in ons leven nodig hebben. Ik geef je de tools om steeds beter naar je intuïtie te luisteren, zodat je hier zelf verder mee aan de slag kunt.

Ben jij klaar voor deze mooie stap in je leven?

EMMA Tilburg - Puur Eefje

Contactgegevens

www.puureefje.nl
info@puureefje.nl
06-23920292

Locatie EMMA:
2e verdieping, oranje route

Openingstijden:
Maandag: 9.00 – 14.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 14.00 uur

Eefje Aerts