Ongeveer vijftien jaar geleden kwam ik met voetreflexologie in aanraking. Hierdoor ging ik anders naar mezelf kijken: ik ben meer in contact gekomen met mijn lijf én heb geleerd goed naar de signalen van mijn lichaam te luisteren. Voetreflexologie is goed voor lichaam en geest en het heeft de kwaliteit van mijn leven verbeterd.

Door verantwoording te nemen voor mijn eigen lichaam kon ik de juiste keuzes maken voor een gezonde en natuurlijke leefstijl. Ik heb geleerd om de regie in eigen hand te nemen. En dat gun ik jou ook!

Ik vind het belangrijk om je niet alleen van je klachten af te helpen maar ik leer je ook om je meer bewust te worden van je lijf en de signalen die het geeft. Door een preventieve aanpak kun je nieuwe klachten voorkomen of verminderen! Dit doe ik door het geven van voetreflexbehandelingen in de vorm van individuele behandelingen en workshops.

Je kunt bij me terecht met allerlei klachten en ik richt me specifiek op mensen met spannings-  en burnout-achtige klachten. Daarnaast heb ik als specialisatie zwangerschapsreflexologie en rouwverwerking.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en ben registertherapeut bij de RBCZ.
Daardoor worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Hiervoor is geen doorverwijzing nodig en de behandelingen vallen niet onder het eigen risico.  Kijk op de polis bij Alternatieve geneeswijzen of informeer bij je zorgverzekeraar voor de vergoeding.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens

Contactgegevens:
www.hidio.nl
info@hidio.nl
06-12666444

Locatie EMMA
1e verdieping, blauwe route

Openingstijden:
Ik werk op afspraak op
Maandag
Woensdag
Donderdag

Ans van Erve