Mijn naam is Paul Appels,
Ik bied personal training aan op diverse locaties. Ik ben voornamelijk aanwezig op de
locatie te Tilburg bij EMMA en Multifit. Daarnaast stuur ik andere personal trainers aan op overige locaties bij bedrijven zoals Coca Cola.

Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool, ik ben werkzaam geweest als militair sportinstructeur en ik heb mijn licentie gehaald aan de NASM opleiding voor personal training (Internationaal erkend diploma).

Mijn passie voor sport is begonnen op jonge leeftijd. Ik was slechts vier jaar oud toen ik begon met judo. Op mijn 15e werd ik voor het eerst Nederlands Kampioen.

Om met de top mee te kunnen draaien merkte ik dat ik mijn lichaam fysiek nog sterker moest maken. Naast 6x in de week judotraining werd er ook de focus gelegd op fitness, bootcamp, hardlopen, bodypump en jiu-jitsu.

Ik wist nu zeker dat ik van mijn hobby ook mijn beroep wilde maken. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens deze studie ben ik judoles gaan geven en ben ik gaan werken in de fitness als sportinstructeur en als groepslesdocent. De afgelopen 15 jaar heb ik dus veel ervaring op gedaan en veel verschillende opleidingen kunnen doen in de sportbranch. Als personal trainer ben ik van alle markten thuis en kan ik een professioneel trainingsplan op maat maken.

Tevens ben ik 4 jaar werkzaam geweest als militair sportinstructeur. Hier ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben voornamelijk bezig geweest met opleidingen, functionele training en het zorgen dat de militairen fit zijn en dus gereed om uitgezonden te worden.

Ik ben gedreven, enthousiast en doelgericht. Met deze eigenschappen wil ik jou helpen om ook jouw doelstellingen te halen. Plezier, dynamiek en succesbeleving staan voorop tijden mijn lessen. Sporten moet geen verplichting meer zijn maar iets leuks om naar uit te kijken.

Wanneer je kiest voor personal training maak ik een persoonlijk plan waarin elke les een andere dynamische training biedt. Zo blijft trainen leuk, uitdagend en wordt er progressie geboekt. Een mooie kans om de levensstijl te beteren en een duidelijke structuur op te bouwen in de training.

Ik ben er van overtuigd dat elk doel te halen is en daar wil ik jou bij helpen!

Contactgegevens

www.paul-appels.nl
info@paul-appels.nl 
06- 46080098

Locatie EMMA:
begane grond, roze route

Tevens gevestigd bij:
Multifit Bladelstraat 4 

Paul Appels