Kernpunten zijn Totaliteit – Positieve Coaching- Technisch Functionaliteit Onderzoek 

Ik ben een beweging analist met ruim 20 jaar ervaring in het verrichten van onderzoek naar aanhoudende klachten en beperkingen. 

Klachten die binnen de reguliere therapie niet voldoende aanslaan tot verbetering en/of herstel die nodig is voor uw geliefde sport/ werk en /of handelingen in uw algemeen dagelijks leven 

De vraag is kun je herstellen- hoe lang duurt dit en is het te verhelpen wilt u weten. In deze vraag help ik u graag verder. 

Daarvoor analyseer ik uw houding en beweging apparaat in een uitgebreid functioneel en technisch onderzoek naar hoe men een beweging uitvoert, waarom juist zo en wat is daarbij beperkt? 

Uw lichaamsfuncties worden bekeken en leg deze naast uw de beweging die sport /werk of ADL van het lichaam verlangt. Wat is hierin beperkt dat u bijvoorbeeld niet goed kunt bukken of lopen of fietsen, terugkerende blessure -rug-nek-knie-enkel en liesklacht of denk ook aan hoofdpijn tijdens uw sport en/of werk of in uw dagelijks leven of dat van uw kind. 

De behandeling volgt aansluitend op het onderzoek en vind een oplossing in het verbeteren van totale lichaamssouplesse & functioneren als mede het ontladen van aangedane omliggende structuren. 

U krijgt oefenstof mee naar huis om uw lichaam te stimuleren of te ontspannen met 1-2 Thuisoefening(en) 

Heeft u aanhoudende klachten en/of beperkingen ? Ik heb u graag verder. Tot ziens in de Praktijk! 

Contactgegevens

www.oefentherapiecesar-tilburg.nl
info@oefentherapiecesar-tilburg.nl
013-5812150

Locatie EMMA:
begane grond, roze route 

Openingstijden

Op afspraak