Natuurgeneeskundige praktijk voor Traditionele Chinese voedingsleer, massage en Dörntherapie

Hoi, als ervaringsdeskundige in het verbeteren van klachten via voeding , heb ik van mijn passie voor voeding en het menselijke lichaam mijn vak gemaakt.  Als *TCM-  en voedingstherapeut,  Dörn therapeut behandel ik vanuit een holistisch beeld met voeding, kruiden en massage.  Dat betekent dat ik aan de hand van de klachten en jou als persoon kijk wat het beste zou passen als behandeling en combineer hierin.

Naast individuele consulten voor voedingsadviezen, kruiden  en massages,( Dörn en Tuina) bied ik cursussen om meer inzicht in de voeding en het lichaam te krijgen vanuit de Traditionele Chinese geneeswijze en voedingsleer.

Voeding- en kruidenadviezen;

Vanuit de Traditionele Chinese voeding en geneeswijze kijk ik naar de oorzaak van jouw klachten. De Traditionele Chinese voedingsleer heeft een eigen kijk op voeding, in relatie met klachten zowel lichamelijke als geestelijke . Gemiddeld ga ik uit van  3 consulten om de voeding in balans te krijgen.  De traditionele Chinese voedingsleer helpt in het actief maken van het lichaamsbewustzijn en het herstellend vermogen. Bij acute of chronische klachten kan ik Traditionele Chinese kruiden voorschrijven.

Voor wie;

  • Voor vrouwen met hormonale klachten en/of menstruatieklachten, vruchtbaarheidswens
  • Allergie en/intoleranties, overgevoeligheden
  • Pijnklachten van diverse aard
  • Vermoeidheidsklachten
  • Burn-out
  • Hulp bij reïntegratie
  • Diverse emotionele klachten, oa. Depressie, rouw.

Dörntherapie

Daarnaast bied ik Dörntherapie aan. Een methode van Dieter Dörn. Wervel- en gewrichtscorrectie , correctie van beenlengteverschil. Een zachte methode om bekkenklachten, rugklachten, migraine, hoofdpijn, nek en schouderklachten, scorliose te behandelen.  Bij een bevalling kan een bekkenscheefstand bij de baby ontstaan, met een speciale behandeling kan dit recht gezet worden.

Ook bij een zwangerschap kan bekkeninstabiliteit voorkomen worden door deze methode.

*TCM= Traditionele Chinese Medicin

Contactgegevens

www.neitan.nl
info@neitan.nl
06-13204540

Locatie EMMA:
1e verdieping, groene route

Openingstijden

Op afspraak