Soms hebben kinderen een steuntje in de rug nodig of een zet in de goede richting als het niet zo goed gaat en het tegenzitten al enige tijd duurt.

Als kindercoach zoek ik samen met het kind naar een oplossing om zijn of haar talenten en mogelijkheden te ontdekken en het zelfvertrouwen te vergroten. Het doel is om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten. Dit doe ik door het kind te helpen om gedachten en gedrag zelf positief te beïnvloeden. Omdat iedereen anders is en om zorg op maat te bieden, maak ik gebruik ik gebruik van verschillende methodieken. Deze werkwijze zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk kan inspelen op de specifieke behoefte van ieder kind.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen die zinvol zijn voor mijn eigen ontwikkeling en mijn praktijk. Ik ben gecertificeerd Rots & Watertrainer, mag werken met het COACHEE spel door het volgen van een kindercoachopleiding bij Magie van Kindercoaching en heb het certificaat voor het geven van de training “Ik leer leren”.

Ik verzorg een aantal keer per jaar de groepstrainingen ‘Rots en water’ en  ‘Ik leer leren’.

De  ‘Rots en water’ training is een fysieke weerbaarheidstraining en is speciaal bedoeld voor kinderen die onzeker zijn, geplaagd of gepest worden, willen leren beter voor zichzelf op te komen en daarbij mee op zichzelf willen vertrouwen en steviger in hun schoenen willen staan.

De ‘Ik leer leren’ training is geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet zo vanzelf gaat en jongeren in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen. Tijdens deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

Beide trainingen kunnen ook individueel gevolgd worden.

Contactgegevens

www.metlidy.nl
lidy@metlidy.nl
06-28488435

Locatie EMMA:
2e verdieping, oranje route

Openingstijden

Ik werk op afspraak.