Bij EMMA staan we voor samenwerking. We proberen zoveel mogelijk met elkaar mee te denken hoe we mensen het beste kunnen helpen. Onderling kunnen cliënten dan ook geadviseerd worden om naar een collega te gaan. In het kader van samenwerking hebben enkele partijen de handen in een geslagen.

De GezinsManager & Co. De GezinsManager biedt intensieve ondersteuning in complexe gezinssituaties, waarbij uiteenlopende hulpvragen kunnen bestaan. Ze hebben een sterk team met ambulant begeleiders, mediators en gedragsdeskundigen. Maar ze wilden hun aanbod nog krachtiger maken, om meer mensen bredere expertise aan te bieden. Daarom hebben zij enkele Co-partijen aan zich verbonden. De partijen die de samenwerking aangaan met de GezinsManager, zijn gespecialiseerd op het gebied van mentale problematiek. Leef Kwadraat, First Reflex, Floor Slagter en Neitan slaan met de GezinsManager de handen ineen. Specifieke hulpvragen als trauma’s, angsten, depressies, relatieproblematiek, ernstige onzekerheid, gestagneerde ontwikkeling kunnen met deze verschillende expertises nog beter geholpen worden.

De indicaties worden primair opgepakt door de GezinsManager, waarbij eventueel co-partners worden betrokken die bij een specifieke casus het beste aansluiten. Meer weten over het uitgebreidere aanbod? Neem contact op met de Gezinsmanager.


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *