Bij EMMA geloven we in het bundelen van krachten, in samenwerking, allemaal in het teken van aandacht voor de mens. Er zijn al een hoop aanbieders bij EMMA te vinden. Maar het aanbod groeit. Zo kun je binnen de muren van het pand met meerdere hulpvragen terecht. Maar je kunt bijvoorbeeld ook met één hulpvraag bij meerdere partijen geholpen worden. Heb je zwangerschapsyoga gedaan bij Satya Nova en wil je een mooi gezinsportret laten maken na de geboorte van jullie kleine wondertje? Dan vind je een fotograaf op dezelfde verdieping, om de hoek. Hoe handig! Of misschien ben je aangemeld bij Tandartspraktijk Tilburg en moet je toevallig ook naar een fysiotherapeut. Dan kun je op bekend terrein ook met je fysieke hulpvraag terecht, bij Mijn Fysio Reeshof. Dat is nog eens efficiënt toch?

Neem gerust een kijkje welke praktijken en organisaties er te vinden zijn in het ‘grote rode gebouw in de Reeshof’ en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *